Opskrifter

  1. Müslibar med æblegranulat

    Müslibar med æblegranulat

    Oprettet d.

    Ingredienser 100 g æblegranulat puttes i en skål og overhældes med 1,5 dl kogende vand   75 g chokolade 150 g smør 100 g brun farin 30 g honning...
  2. Pandekager / Blinis

    Pandekager / Blinis

    Oprettet d.

    Ingredienser: 1 kop mel 4 spsk. æblegranulat 2 kopper mælk 3 æg ½ tsk. salt   Sådan gør du: Piskes sammen med piskeris eller i blender. Der...
  3. Vesterhavsbrød med fin æblesmag

    Vesterhavsbrød med fin æblesmag

    Oprettet d.

    Ingredienser: 25 gr gær 4 dl lunkent vand 1 dl æblegranulat 1 tsk salt Denne del af dejen skal hvile ca. 15 min før melet tilsættes. Æblegranulatet skal suge væske til sig og...
  4. Panering af fisk.

    Panering af fisk.

    Oprettet d.

    Æblegranulat anvendes præcis som rasp til panering af fisk. Fisken f.eks. stykker af torskefilet vendes først i sammenpisket æg og derefter i æblegranulat blandet med salt og peber. (evt. også lidt karry)...
  5. Brownies

    Oprettet d.

    200 gr smør smeltes og heri piskes 300 gr sukker, 4 tsk vanilliesukker og 4 æg Heri blandes 100 gr æblegranulat fra Vesterhavsmost®, ca. 1 dl havregryn eller kokosmel og 2-4 store skefulde Kakao. Bages i...