Müslibar med æblegranulat

Oprettet d.

Müslibar med æblegranulat
Müslibar med æblegranulat
Müslibar med æblegranulat

Ingredienser

100 g æblegranulat puttes i en skål og overhældes med 1,5 dl kogende vand

 

75 g chokolade

150 g smør

100 g brun farin

30 g honning

Smeltes ved svag varme i en gryde

 

325 g havregryn

100 g rugbrødsrasp uden sukker

100 g mandler

 

Sådan gør du:

Det hele blandes sammen i røremaskinen, så det er godt klistret.

Lægges på bagepapir på en plade. Brug et andet stykke bagepapir til at lægge ovenpå, så det ikke klistrer fast på kagerullen. Dejen rulles så den hænger godt sammen, den skal være lige tyk over det hele(1,2-1,5 cm). Hvis kanterne revner må de lægges ind over og rulles lidt igen

Bages i ovnen ved 160 grader i 20 min. Skru ned til 100 grader og fortsæt bagningen 30 min.

Skæres i aflange stykker – forsigtigt  med en skarp kniv.